Open Cbox

TiMe To WaKe Up


yaya...wake up yaya....dia dah tak sayang kat kau lagi...buat apa kau nak tunggu dia..??kau nak disakiti lagi ke ha...??kata-kata cinta dia tu hanya kat mulut je kau tau tak....sedarlah sikit....dia dah ada orang lain dah...hmmm....kata-kata ni yang yaya selalu ingatkan dalam diri yaya but kenapa yaya tak boleh lupakan dia...kenapa yaya menangis sebab dia...sedangkan dia tak tempatkan yaya dalam hati dia lagi...kenapa yaya mesti ingatkan dia??kenapa dia hadir saat yaya dapat lupakan dia walaupun sekejap...???kenapa???arghhhhh....ni last yaya menangis sebab dia and ingatkan dia...ni last......yaya dah tak nak lagi menangis sebab lelaki....rasa sakit sangat....now yaya akan berkawan dengan semua orang but not more than that....so jangan nak minta apa-apa dari yaya please....hmmmmm

2 comments :

QaSeH wAnnIeY said...

kita ada nasib yang sama yaya. sedih kan. hope yaya tabah.

CeRiTa HaTiKu said...

sama-samalah kita bersabar dan tabah dalam semua dugaan ni...