Open Cbox

OM 114 2F - FiGhTiNg...!!!!

 


hai guys.....welcome to my Cerita Hati Kecilku...hehe...nampak tak gambar-II yang kat bawah ni??nampak tak??nampak tak??hahaha....mereka ni semua classmates yaya masa yaya part 2 kat UiTM....kalau you all perasan...sebelum ni yaya ada post tentang classmates yaya masa part 1...yeah...ni part 2 pula ye...hehe...eh...kenapa ada muka yang sama je masa part 1...??just berapa orang je yang tak ada gambar masa part 1....opppssss....kebanyakkan mereka ni memang daripada kelas yaya masa part 1 dulu....just beberapa orang je yang bukan 1 kelas dengan yaya masa part 1 dulu....okay...dah fahamkan...hehe...by the way...happy bila bersama mereka semua...macam-II ragam....haha...enjoy for this pictures okay....bye... 



















3 comments :

Nur Azila said...

uitm mana ni dear ?

deno said...

hai dear... sis deno da folo yaya... nampaknya kita sama, student uitm cuma sis amik accounting :)

CeRiTa HaTiKu said...

deno - hai...hehe...sis deno uitm ane??

nur azila - uitm alor gajah...hehe...