Open Cbox

9/11/12


selamat pagi semua.....awal yaya bangun hari ni kan...hehe....anyway...entry yaya kali ni tentang 9/11/12....ada apa ye dengan  tarikh tersebut...haaa...ni yaya nak kongsikan...tarikh ni yang ditunggu-tunggu oleh semua pelajar UiTM selepas berhempas pulas untuk menjawab final exam hari tu....dekat FB and TWITTER...semua kecoh pasal bila tarikh result keluar...ada yang kata 9hb and ada yang kata 15hb....finally result keluar pada 9hb...excited nak tengok result masing-II...hehehe...yaya pun sama...konon tak nak tengok result....tapi bila dah tiba tarikh tu je...yaya dah buka email....tunggu result sampai tertido....hehe...alhamdulillah result yaya meningkat untuk semester ni....even tak dapat dean list...tapi yaya rasa kecewa gak lah bila tak dapat dean list ni...tapi tak apa...insyaallah yaya akan cuba di masa akan datang...anyway,,,tahniah kepada semua pelajar UiTM yang dapat dean list...tahniah juga kepada semua yang telah berjaya...kepada yang kurang berjaya...korang boleh cuba di masa akan datang...jangan cepat berputus asa....okay....lastly...yaya nak mengucapkan terima kasih kepada semua pensyarah yang telah mengajar saya ni semester 3 ni....

4 comments :

Zachery AZ said...

congratz for good result..brapa pointer dpt? :D

CeRiTa HaTiKu said...

hehe....thanks...sy dpt ckit je....=)

Dayah Danisha said...

9.11.12 ?? Alahai , kena pada tarikh lahir adik la . Excited gak masa tengok title tu . Hehee..

CeRiTa HaTiKu said...

excited sgt kn....hehe....anyway cogratz ye....=)