Open Cbox

Belajar Buat Doodle


Assalamualaikum.  Hai semua.  Hari ni yaya rasa bosan sangat.  Lagi-lagi duduk dalam bilik sorang-sorang sebab kawan yaya balik kampung.  Ada house mate tapi yaya tak rapat dengan dieorang semua.  Yaya masih baru lagi dengan dieorang so, yaya susah nak kawan dengan dieorang.

Okay, back to the topic.  Hari ni yaya belajar buat doodle.  Memang memerlukan kesabaran yang tinggi.  First time nak belajar buat doodle memang susah, tapi bila dah siap, hasilnya memuaskan hati yaya.

 

p/s - Ni lah doodle yang yaya buat.  Still belajar untuk buat doodle.  

4 comments :

deno said...

comel! guna apa lukis ni dik?

CeRiTa HaTiKu said...

adik ikut tutorial kat blog akak...hehe...tq akak sebab tunjukkan tutorial tu...adik bosan sangat petang tadi, tu yang adik try buat...:)

Busyra Bt Takiyudin said...

comel. mcm doodle deno. :)

CeRiTa HaTiKu said...

sy ikut tutorial kak deno...hehe