Open Cbox

Sebelum Event


Hai semua.  Actually yaya nak kongsikan cerita sebelum berlakunya event The Festival of Youth Entrepreneur.  Sebelum ni yaya ada cerita semasa berakhirnya event tersebutkan.  So, kali ni yaya nak story cerita disebalik takbir sebelum event tersebut hehehe.  Dah macam filem lah pula.  Okay.  Okay.  Before we continue about this story.  Let's see this pictures.



















Okay.  Ni semua pictures sebelum event.  Hiraukan pic yaya.  Masa tu memang tengah ngantuk sangat.  Ye lah, mana tak ngantuk sebab yang ada pic yaya tu semua masa jam 2, 3 pagi.  Memang mengantuklah.  Walaupun tengah mengantuk tapi still sempat lagi ambil gambar hehehe.  Memang pantang ada camera.  Tu pun yaya saja je menyibuk dengan dieorang hehehe.  Rasa berbaloi juga lah walaupun tidur tak cukup tapi still event tu berjalan dengan lancar.  

3 comments :

anys said...

Jom join giveaway!
http://myartcrafting.blogspot.com/2013/02/newbie-giveaway.html

Chelz Rachel said...

teringat zaman saya buat event time universiti....jam 6am baru balik hostel....kuliah pun x pergi....;D

Jemput Singgah..
http://chelzlensaphotography.blogspot.com/

my photography fanpage:
https://www.facebook.com/pages/ChelzLensa-Photography/318262891571020?ref=hl

CeRiTa HaTiKu said...

hehehe...tapi nasib baik kelas tak banyak sangat...ni semua kenangan semasa kat UiTM...hehe